Voor de eerste 10 aanmeldingen is er een speciale actie! Schrijf je onderaan de pagina in.

Je ziet dat er iets niet klopt, maar je weet niet waar het aan ligt. Het bereik is niet goed, mensen reageren niet en niemand klikt op je link. Klinkt bekend?

Je ziet dat er iets vreselijk goed gaat, maar je weet niet waar het aan ligt. Het bereik breekt persoonlijke records, elke minuut weer een nieuwe pagina-like en je verkooppagina loopt helemaal over. Klinkt bekend?

Voor wie is het?

 

 • Ondernemers die Facebook en/of Instagram nog niet gebruiken
 • Ondernemers die de stap naar het adverteren willen maken.
 • Ondernemers die willen DOEN onder PERSOONLIJKE begeleiding en DIRECT resultaten willen zien!

"Voor ons ensemble zaten we al geruime tijd op Facebook. Eigenlijk deden we maar wat. Na de workshop zijn we er veel gerichter mee bezig. We merken trouwens wel dat, als je het echt goed wilt doen, je er veel tijd in moet stoppen."

Ellen, Lid PR-commissie Groninger Mozart Ensemble

De meeste ondernemers die Facebook gebruiken als professioneel communicatiekanaal kennen beide uitersten. En dan die mooie knop met ‘Boost post’…

Om die ene grote kans te grijpen of om een tekort te dichten proberen ondernemers 'Boost Post', maar efficiënt is het niet.

Na jaren lang bedrijven geholpen te hebben met adverteren op Facebook biedt Big Wave Branding nu een workshop aan om jouw up to speed te krijgen over de mogelijkheden en de beperkingen van Facebook advertising. Niet alleen Facebook in een isolement maar juist als onderdeel van je communicatiestrategie. Voor de workshop hebben we contact zodat de workshop op jouw behoefte aangepast wordt.

Placeholder

Bouwie, Oprichter BodyBouw Lisse

In één dagdeel:

 

 • Leer je de huidige staat van het basissysteem van Facebook
 • De kansen en bedreigingen die dit oplevert voor jouw content
 • Spreken we de advertentiemogelijkheden door die jouw succes gaan brengen
 • Stellen we een ruwe social media/communicatiestrategie op
 • Plannen we de eerste campagne in
 • Inventariseren we van te voren aan welke kennis jij behoefte hebt
 • Samen plannen we een eerste campagne in en analyseren we na afloop de resultaten

Om deze workshops een vliegende start te geven is er een aanbieding voor de eerste 10 aanmeldingen: de gehele workshop inclusief nazorg voor € 200,-. Meld je hier aan!

powered by Typeform

Heb jij een gaaf project dat je wilt delen? Wil je sparren over je communicatiestrategie of een specifiek probleem? Of wil je gewoon even praten?

 

Mail, bel, app, stuur een PB: ik kan niet wachten om van je te horen!

De meeste ondernemers die Facebook gebruiken als professioneel communicatiekanaal kennen beide uitersten. En dan die mooie knop met ‘Boost post’…

Om die ene grote kans te grijpen of om een tekort te dichten proberen ondernemers 'Boost Post', maar efficiënt is het niet. Na jaren lang bedrijven geholpen te hebben met adverteren op Facebook biedt Big Wave Branding nu een workshop aan om jouw up to speed te krijgen over de mogelijkheden en de beperkingen van Facebook advertising. Niet alleen Facebook in een isolement maar juist als onderdeel van je communicatiestrategie.

 •